Toontje Ongeregeld in een nieuw jasje!

Na de lancering van de nieuwe website is onze Facebook pagina ook op de schop gegaan. Ons oude vriendenprofiel voldeed nog prima, maar om alle fans nóg makkelijker en sneller op de hoogte te houden zijn we overgestapt naar een fan-pagina.  Dit maakt het delen van foto´s, filmpjes en nieuws nog simpeler dan voorheen. Het oude profiel zal in de toekomst komen te vervallen en daarom proberen we nu zoveel mogelijk ‘oude vrienden’ onze nieuwe pagina te laten liken.  Wil je graag weten wat wij zoal uitspoken? Ga dan naar onze nieuwe Facebook pagina en like ons! De link vind je hieronder:

www.facebook.com/toontjeongeregeldwinterswijk

Over Toontje Ongeregeld

Toontje Ongeregeld is een dweilorkest uit Winterswijk bestaande uit 19 jonge, enthousiaste muzikanten. Bij ons staan plezier en muzikaliteit voorop en dat zorgt altijd voor een feestje.

Volg ons