Trompetsectie

JelmerJelmer

Jelmer is de Benjamin van het stel, maar doet zeker niet onder voor de rest van de club. Muziek maken is zijn grote hobby en als we zijn ouders mogen geloven is ook thuis zijn trompet niet uit zijn handen weg te slaan!

 

 

 

 

 

LindaLinda

De altijd goedlachse Linda verzorgt de vrouwelijke touch in onze afvaardiging uit Groenlo. Ze houdt van muziek maken, Ronnie én snelle auto’s!

 

 

 

 

 

 

WendyWendy

Als er gelachen wordt is Wendy aanwezig! Met haar ouders als trouwe fans en vriendjelief Steven op grote trom vermaakt ze zich primabest bij Toontje.

 

 

 

 

 

 

Marije BMarije

De altijd zorgzame Marije houdt vanuit haar centrale positie achterin het orkest goed overzicht en laat op trompet duidelijk van zich horen.

 

 

 

 

 

 

SiebeSiebe

Als primavista-specialist redt Siebe regelmatig zijn mede trompettisten uit de brand. Hiervoor verdient hij ook dikwijls een pilsje. En daar is niks mis mee, vindt hij zelf.

 

 

 

 

 

 

lisaLisa

Lisa was voorheen slechts het buurmeisje van Melvin, maar mag voortaan ook de titel “Toontje-trompet-meisje” dragen. Daarnaast is Lisa de leukste vakkenvulster van Jumbo Winterswijk.

 

 

 

 

 

 

RubenRuben

De semi-serieuze Ruben heeft van Toontje Ongeregeld zijn hobby gemaakt. Want naast trompettist, is hij ook degene die de boekingen én café-avonden regelt.

 

Over Toontje Ongeregeld

Toontje Ongeregeld is een dweilorkest uit Winterswijk bestaande uit 19 jonge, enthousiaste muzikanten. Bij ons staan plezier en muzikaliteit voorop en dat zorgt altijd voor een feestje.

Volg ons